top of page

Over podologisch centrum De Caluwe

Welkom bij Podoloog Isabel De Caluwe, het Podologisch Centrum gevestigd in Zele. Onze praktijk, opgericht in 1995 door Isabel De Caluwe, is gespecialiseerd in functionele zooltherapie, instrumentele voetverzorging en orthoplastiebehandelingen. Naast Isabel en Elke, die zorgen voor biomechanisch onderzoek en zolencontrole, hebben we ook collega Fien die zich richt op instrumentele voetverzorging. Onze praktijk biedt ook functionele revalidatie voor sportletsels en orthopedische problemen, met een focus op fietsbiomechanica, waarbij we al meer dan 25 jaar samenwerken met topsporters.

Onze diensten omvatten ook instrumentele voetverzorging, inclusief terugbetaling voor diabetespatiënten, en orthoplastiebehandelingen voor correctie, bescherming en stabilisatie van tenen. We hechten veel belang aan het achterhalen van de fundamentele oorzaak van klachten en werken nauw samen met andere medische professionals zoals artsen, osteopaten, kinesisten, pedicures, dermatologen, en meer, om de beste zorg te bieden.

 

Podoloog Isabel De Caluwe heeft een academische achtergrond en behaalde in 1995 als een van de eersten in België een erkend diploma, met de prijs voor beste stage. Met onze drie behandelruimtes en eigen zolenlabo, zijn we goed toegankelijk voor rolstoelpatiënten en bieden we parkeergelegenheid voor de deur. Als een toonaangevend podologisch centrum in Zele streven we ernaar om hoogwaardige zorg te bieden aan onze patiënten.

Ons team

isabel_edited_edited.jpg

Isabel

Mijn expertise? Biomechanisch onderzoek, nacontrole zolen & fietsanalyse.

foto Elke podoloog zele

Elke

Mijn expertise? Voetbehandeling, nazorg voeten, biomechanisch onderzoek  en nacontrole zolen

yoni.jpg

Yoni

Mijn expertise? Voetbehandeling & nazorg voeten

Jouw consultatie & vergoedingen

Daar het podologisch centrum erkend is door de mutualiteit, is er een RIZIV nummer voor diabeten met verhoogd risico op voetwonden (in bezit van diabetespas). De mutualiteit geeft hierbij een tussenkomst op twee voetverzorgingen per jaar. Erelonen biomechanisch onderzoek  en instrumentele voetverzorging (bij niet-diabeten) worden nog niet terugbetaald. Er is sinds 2017 een tussenkomst bij Partena voor de functionele correctiezolen en sinds 2019  bij de liberale mutualiteit, dit met voorschrift van de arts.

Annulering van afspraken graag 24 uur op voorhand! Voor laattijdige en niet geannuleerde afspraken wordt bij de volgende afspraak verzuim aangerekend. Bij het uitvoeren van bepaalde technieken zijn we niet altijd in staat om de telefoon op te nemen, onze excuses hiervoor. Afspraken en annuleringen kan men uitsluitend telefonisch verwerken.

Voor eventuele vragen kunt U gebruik maken van onderstaand contactformulier. Ben je ziek? ZEG JE AFSPRAAK AF! Moet je in quarantaine, kom zeker niet en zeg jouw afspraak tijdig af, wij zorgen voor jou, zorg ook voor ons! In deze periode weten we dat annulatie 24u op voorhand niet lukt, we maken hier allemaal het beste van.

bottom of page